Чому віра така важлива

Ціле життя наше спирається на вірі й довірі до інших, які передають нам своє знання і свій досвід. Без такої віри і довір'я наше життя було б неможливе, бо людина не в силі сама у всьому переконатися. Тим більше потрібна, а то й конечна, віра в питаннях духовних, у справах Божих.9 лют. 2013 р.

Віра потрібна, щоб жити святим і праведним життям. Чи не зберегти себе, чи не законсервувати, а робити добрі справи. Якщо ми просто зберігаємо себе в якомусь стані, то це не те, за що вмирав Христос. Страх, релігія, норми якихось структур можуть наповнювати наше серце замість Божої віри.

Релігія є духовним феноменом, особливість якого полягає в тому, що самовизначення людини є засобом усвідомлення себе часткою Всесвіту. За допомогою релігії людина перетворює об'єкти, які реально існують, у ціннісні орієнтири і за їх допомогою відчуває себе продуктом дії вищих сил [2, с. 279].

Віра в дії Християнська віра є важливим джерелом сили, надії та міцності. Вона допомагає нам подолати життєві труднощі і ростити духовно. Ми можемо знайти спокій та відповіді від Бога через нашу віру та молитву. Нехай ця віра завжди супроводжує нас на нашому життєвому шляху.

Є лише один-єдиний виняток із цього правила, коли Йоан говоритиме, що таке сама віра. Це речення ми знаходимо в Першому посланні апостола Йоана (5,4): (1) Бо все, що народжується від Бога, (2) перемагає світ.

Ціле життя наше спирається на вірі й довірі до інших, які передають нам своє знання і свій досвід. Без такої віри і довір'я наше життя було б неможливе, бо людина не в силі сама у всьому переконатися. Тим більше потрібна, а то й конечна, віра в питаннях духовних, у справах Божих.





Оцініть свої завдання на рік, п’ять років та все життя. Будьте чесні перед собою. Це справді ваші прагнення чи просто картинки з модного журналу, що застрягли у …

Related Post

Що таке 160 кваЩо таке 160 ква

Говоря языком потребителя: кВт – полезная мощность, а кВА – полная мощность. кВА-20%=кВт или 1кВА=0,8кВт. Для того, чтобы перевести кВА в кВт, требуется от кВА отнять 20% и получится кВт

Навіщо потрібна флористична пінаНавіщо потрібна флористична піна

Застосовується для квіткових композицій із сухоцвітів. букетів з мила. Це сухі цеглинки зеленого кольору, які поглинають вологу й підживлюють живі квіти, надовго утримуючи вологу в них. Також такий матеріал активно

Як правильно робити вправи на прес із колесомЯк правильно робити вправи на прес із колесом

Варто намагатися тримати прес у напрузі під час виконання комплексу вправ (тільки м'язи живота). Дихання повинне бути рівним – не варто намагатися затримувати його при зусиллях. Виконуючи підйоми тіла, не